E-nummers app

FAQ: veelgestelde vragen

Android


Hoe kan ik de Android-app kopen?

Je kunt de app gratis downloaden en uitproberen. De nummers in de reeks E100 zitten er gratis in. Wil je toegang tot alle E-nummers? Open dan een betaald E-nummer (E200 of hoger), waarna je voor € 3,99 toegang tot alle nummers kunt kopen.


Ik heb een nieuwe Android-telefoon, en had de app al eerder gekocht. Hoe installeer ik ’m opnieuw?

Heb je de app eerder gekocht op Android? Zorg dan dat je op je nieuwe telefoon in de Play Store inlogt met hetzelfde Google-account, waarmee je de app eerder hebt gekocht. Download de app daarna opnieuw (gratis). Je krijgt dan automatisch weer toegang tot alle E-nummers.

Heb je de app eerder gekocht op iPhone? Dan kun je die helaas niet op een Android-telefoon gebruiken. Dat is een technische beperking. Je kunt natuurlijk de app downloaden en opnieuw betalen voor alle E-nummers, als je dat wilt.


Ik heb betaald, maar wil de Android-app terugbrengen. Kan dat?

Je koopt de app in de winkel van Google (Play Store), niet bij ons. Je moet hiervoor dus bij Google zijn. Zie dit hulpartikel met meer informatie over terugbetalingen door Google.


Ik heb in de Android-app betaald, maar geen toegang tot de E-nummers gekregen. Wat nu?

Dit probleem komt helaas wel eens voor bij Google. De iDEAL-betaling is dan wel van je rekening afgeschreven, maar niet goed verwerkt in de Play Store. Google stort vaak na een paar dagen automatisch de betaling terug.

Je kunt de stappen in dit hulpartikel van Google volgen. Belangrijk is de stap “Controleren of de betaling is uitgevoerd”. Als je daar E-nummers niet terugziet, is de betaling inderdaag niet goed doorgekomen, en heb je de app nog niet gekocht. Je kunt ook contact opnemen met Google.

Wij adviseren om opnieuw te proberen de app te kopen. Je kunt de app maar één keer kopen per Google-account, dus je kunt nooit dubbel betalen. De eerdere mislukte betaling wordt vaak na een paar dagen automatisch door Google teruggestort.


De Android-app geeft een melding over een “Ongeldige app-licentie”. Wat nu?

Probeer de app van je telefoon te verwijderen, en download de app daarna opnieuw (gratis).


iPhone


Hoe kan ik de iPhone-app kopen?

Je kunt de app gratis downloaden en uitproberen. De nummers in de reeks E100 zitten er gratis in. Wil je toegang tot alle E-nummers? Open dan een betaald E-nummer (E200 of hoger), waarna je voor € 3,99 toegang tot alle nummers kunt kopen.


Ik heb een nieuwe iPhone, en had de app al eerder gekocht. Hoe installeer ik ’m opnieuw?

Heb je de app na november 2017 gekocht op iPhone? Zorg dan dat je op je nieuwe telefoon in de App Store inlogt met hetzelfde Apple-account, waarmee je de app eerder hebt gekocht. Download de app daarna opnieuw (gratis). Open een betaald E-nummer (E200 of hoger), en tik op “Herstel eerdere aankoop” onderaan. Je krijgt dan weer toegang tot alle E-nummers.

Heb je de app voor november 2017 gekocht op iPhone? Dat is een oude versie. Zorg dat je op je nieuwe telefoon in de App Store inlogt met hetzelfde Apple-account, waarmee je de app eerder hebt gekocht. Open dan de App Store, tik rechtsboven op de profielfoto/avatar, en tik op “Aankopen”. Gebruik de zoekbalk om te zoeken naar “E-nummers (oude versie)”, en tik op de downloadknop. Je hebt dan weer toegang tot alle E-nummers.

Heb je de app eerder gekocht op Android? Dan kun je die helaas niet op een iPhone gebruiken. Dat is een technische beperking. Je kunt natuurlijk de app downloaden en opnieuw betalen voor alle E-nummers, als je dat wilt.


Ik heb betaald, maar wil de iPhone-app terugbrengen. Kan dat?

Je koopt de app in de winkel van Apple (App Store), niet bij ons. Je moet hiervoor dus bij Apple zijn. Zie dit hulpartikel met meer informatie over terugbetalingen door Apple.


Waarom moet ik opnieuw betalen voor de nieuwe iPhone-app?

In november 2017 is een nieuwe versie van de iPhone-app uitgebracht, tegelijk met de nieuwe uitgave van de papieren gids over E-nummers. De informatie over E-nummers is hierin volledig herzien. Daarnaast is de app technisch helemaal vernieuwd. Net als de nieuwe uitgave van het papieren boek, vragen we dus ook voor de nieuwe app opnieuw om een betaling.

Je bent natuurlijk niet verplicht opnieuw te betalen! Je kunt altijd opnieuw de oude app downloaden (gratis als je die eerder gekocht hebt).


© Alle rechten: Editions Chariot d’Or
ZI Bogues — 31750 Escalquens
www.dgdiffusion.com

Rechten voor Nederland: Uitgeverij Bouillon
ISBN: 978-90-77788-58-5
Teksten: Corinne Gouget i.s.m. Will Jansen
Herziene Franse editie: Catherine Bonnafous
Vertaling: Will Jansen, Anka Jansen
Vormgeving: Harald Slaterus
Android/iOS-app: Jonathan Hogervorst
Info/verkoop: info@uitgeverijbouillon.nl
Telefoon: (030) 228 03 15
© Uitgeverij Bouillon

HomePrivacy